

VILLA SAPORITO
Vi är stolta över vårt samarbete med två fantastiska vinproducenter. Villa Saporito - Tasty Italian - står för kvalitet och smakrikedom och är precis de värden vi vill att våra viner ska förmedla.

PROSECCO BRUT DOC
Druva: 100% Glera

CATARRATTO DOC
Druva: 100% Catarratto

NERO D'AVOLA DOC
Druva: 100% Nero d'Avola

ASSULI
Familjen Caruso har 30 hektar egen mark, 100% ekologiska viner av hög kvalitet som hyllar det lokala områdets unika karaktär. På den västligaste delen av Sicilien förenar ASSULI - som på dialekt betyder "i solen" - tradition och innovation.

FRATELLI RABINO
En familj av vinmakare - "Vi producerar viner som speglar vårt landskap och våra traditioner." Drömmen tog sin början 1960, när en ny generation tog över rodret för företaget. Bröderna Tommaso och Vincenzo förverkligade en idé: att producera den allra första flaskan med namnet Rabino på etiketten.
DAL BELLO
Dal Bello är ett familjeägt vinföretag från Asolo i Veneto, Italien. Det har rötter från tidigt 1900-tal och drivs idag av familjens tredje generation. Företaget är särskilt känt för Asolo Prosecco Superiore DOCG. Vingårdarna omfattar omkring 50 hektar i området runt Asolo.

CANTINA SANTADI
Cantina Santadi är en framstående vinproducent i sydvästra Sardinien, grundad 1960 som ett kooperativ. De är särskilt kända för sina röda viner på Carignano, framför allt Carignano del Sulcis DOC. Viner som Terre Brune och Rocca Rubia har fått höga betyg för sin djupa karaktär och elegans.
La Cantina del Museo / Tenuta Casaletti
Tenuta Casaletti är en traditionell men innovativ famlijeägd producent i hjärtat av Valpolicella/Soave, med ett brett utbud av röd- och vitviner i toppklass - från eleganta vardagsval till majestätiska Amarone- och Reciotoviner. Varumärket La Cantina del Museo ägs av samma familj och hyllar fyra generationer av druvodlare och vinmakare.


Madonna delle Vittorie
Madonna delle Vittorie är en familjeägd vingård och olivgård vid Gardasjöns norra kust i Trentino.Dem producerar kvalitetsviner, mousserande Trentodoc och extra jungfruolivolja gjord på lokala oliver.
Distilleria Marzadro
Företaget grundades av Attilio Marzadro och hans syster Sabina 1949 i Brancolino di Nogaredo i Trentino, norra Italien. Idag, i tredje generationen, utmärker sig destilleriet för sin förmåga att förnya sig samtidigt som det förblir djupt rotat i traditionen, bevarar hantverksmässiga tekniker och äktheten hos sina produkter.

Creme Alpina
Marzadros alpinlikörer, gjorda på färsk mjölk från Trentino, är ett typiskt uttryck för alpregionen. Tack vare sin milda smak och måttliga alkoholhalt passar de för dem som föredrar en lätt och delikat dryck. De är utmärkta som likörer efter middagen, i kombination med desserter eller glass, eller för att skapa originella och utsökta cocktails.










































